Брадли де Нойер няма да пътува с ЦСКА за подготовката в Турция

7 Dni Sport12.01.2024
Брадли де Нойер,

Левият бек на ЦСКА – Брадли де Нойер ще продължи да бъде извън игра за поне още два месеца. Очаква се нидерландецът да се възстанови от претърпяната през лятото операция едва в средата на март.

Брадли де Нойер скъса връзки на коляното в края на миналия сезон и това сериозна попречи на ЦСКА относно бъдещето на футболиста. На „Армията“ очакваха да се разделят с бранителя заради непрофесионалното му отношение и неспазване на режима.

Така той остана футболист на „червените“. Договорът му изтича в края на настоящия шампионат и със сигурност няма да бъде подновен. Брадли де Нойер няма да пътува с отбора за подготовката в Турция. Той ще остане в България, за да продължи с медицинските процедури по възстановяването си.

ЦСКА изпитва сериозни затруднения на неговия пост, след като през есенния дял в лявата зона на отбраната бяха пробвани Тибо Вион и младия Сейни Санянг, който разочарова с изявите си.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ