Левски с ново попълнение по време на зимната подготовка в Турция

7 Dni Sport11.01.2024
Левски, Тренировка, Ноа-Сонко Сундберг

Треньорът на Левски Николай Костов съвсем скоро ще получи добри новини. До момента сините непрекъснато удряха греди на трансферния пазар в опит да подсилят състава. До дни обаче те ще финализират първата си сделка. И ще привлекат флангови нападател, който ще трябва да замести Роналдо, който вече може да се брои за играч на руския Ростов. Заместникът на дясното крило също ще бъде от Бразилия. Той вече е постигнал договорка с ръководството на Левски. И стяга куфарите за София.

В събота или неделя въпросният футболист трябва да пристигне на „Георги Аспарухов“ и да потегли с отбора за Турция, където ще премине основната част от подготовката на сините. Той ще е по-опитен от 23-годишния си сънародник Роналдо, а освен това играе с ляв крак. Въпреки това ще бъде ползван вдясно на нападението.

Първото занимание на отбора е насрочено за утре, 12 януари. То ще стартира в 15:00 часа. 60 минути по-рано пък старши треньорът Николай Костов ще даде брифинг. На него се очаква той да направи равносметка на есенния дял на кампанията, който определено не бе добър и тимът зимува на шесто място в класирането. Освен това ще осветли и как върви селекцията и какви са целите, поставени му от шефовете за пролетния полусезон.

По време на зимния трансферен прозорец се очаква Левски да продаде поне двама свои играчи. Затова и сините се нуждаят от подсилване на доста постове.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ