Босе Андерсон: Истина е новината за нас и Кирил П. Домусчиев, искам да се знае истината

7 Dni Sport10.01.2024
Кирил Домусчиев,

Спортният директор на Юргорден Босе Андерсон потвърди интереса си към защитника на Лудогорец Аслак Фон Витри. Той потвърди, че е в постоянен контакт със самия футболист, но все още е рано да се говори за негов трансфер.

„Да, абсолютно имаме интерес към Фон Витри и мога да потвърдя това. Към момента обаче не сме водили никакви преговори за неговото завръщане“, коментира Босе Андерсон пред „Fotbollskanalen“.

„В контакт съм със самия играч. Той е основен играч в Лудогорец, но ние поддържаме контакт с него. Юргорден е много близо до сърцето му. Той се забавляваше тук“, добави спортният директор.

„Имаме контакт, но това не означава, че той ще играе футбол в Юргорден през 2024 г. Човек все пак може да се надява.“

„Ние го харесваме и ако той иска да се върне при нас…, значи е възможно. Днес е 10 януари и годината продължава до декември“, каза още Босе Андерсон.

Витри има договор с Лудогорец, който е до лятото на 2025 г. и когато „Fotbollskanalen“ пита Андерсон дали Юргорден „работи“ за връщането на норвежеца, той отговари: „Работа и работа… в ежедневието имаме контакт и не бездействаме.“

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ