Зад Океана обявиха: Готвят документите за мултимилионна сделка с българина Александър Везенков

7 Dni Sport04.01.2024
Сакраменто Кингс, Александър Везенков

Липсата на игрово време за Александър Везенков в Сакраменто Кингс отново засили слуховете за евентуален негов трансфер в друг клуб.

Според NBA Trade Center българското крило е сред играчите на „кралете“ с най-голям шанс да сменят отбора в близко бъдеще.

Останалите играчи, които могат да бъдат трейднати от Сакраменто са Харисън Барнс, Кевин Хъртър и Трей Лайлс.

В графа „недосегаеми“ са Домантас Сабонис, Ди‘Арън Фокс и Кийгън Мъри.

„Сакраменто е един от онези отбори, които ще бъдат агресивни. Чухме и Шамс Чанария, и Ейдриън Войнаровски да споменават, че „кралете“ преследват друг играч, който да добавят заедно със Сабонис или Фокс“, пише авторът на публикацията.

„Мисля, че Сиакам очевидно е подходящ за тях, но ми харесва повече Лаури Марканен. Той може да стреля, а заедно с ръста си може да се справи малко по-добре и затова той е търговската цел вместо Сиакам. Сега „кралете“ ще трябва да се откажат от много, за да получат Марканен. Готов ли е Сакраменто за още една огромна сделка като тази? Виждали сме Монте Макнеър да проявява агресивност в крайния срок и преди да вземе Сабонис“, добавя той.

Срокът за осъществяване на сделки между отборите в Националната баскетболна асоциация е 8 февруари.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ