Салих Беки Билазар: Станимир Стоилов и Кирил Домусчиев си стиснаха ръцете

7 Dni Sport02.01.2024
278369053_1083262675558183_4720217255268891570_n

Българският полузащитник Тодор Неделев ще бъде ново зимно попълнение на турския Гьозтепе (Измир), където треньор е Станимир Стоилов, съобщи сайтът „gunebakis.com.tr“.

Някои български издания вчера съобщиха, че бившият треньор на Левски и на националните отбори на Казахстан и България е искал да вземе Доминик Янков от Лудогорец, но по всичко изглежда, че обектът на интерес е Неделев.

Любимецът на жълто-черните фенове от Пловдив не намира място в основния състав на разградчани.

„Фенербахче и Трабзон го искаха преди! Българският номер 10 отива в отбора на Измир!“, е заглавието, което е избрал журналистът Салих Зеки Билазер.

„Гьозтепе, който се стреми към челото в Trendyol 1-ва лига и се надява на промоция в Суперлигата след 2 сезона чакане , продължава усилията си за трансфери , за да подсили липсващите си позиции. Много мениджъри предлагат различни варианти, се казва още в материала.

Плановете са били човекът на тази позиция да бъде Маме Диуф, който обаче не е успял да оправдае очакванията. Едно от имената, препоръчани на жълто-червените чрез българския треньор Станимир Стоилов, е българският офанзивен халф Тодор Неделев.“

Пловдивчанинът, който привлече вниманието на Фенербахче и Трабзонспор през 2019 и 2020 г. , не може да намери желаното игрово време в Лудогорец този сезон. Ако бъде получено одобрение за трансфер на Неделев в Гьозтепе, се очаква играчът да дойде в Измир още в следващите дни“, пише журналиста.

Снимка: От Официалната Фейсбук страница на Кирил Домусчиев


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ