Искан от Лудогорец играч не се разбра с Хекен от Швеция

7 Dni Sport29.12.2023
ФК ЦСКА 1948 - Лудогорец, Отбор

Един от футболистите, които Лудогорец наблюдава за зимната си селекция – централният защитник Радинио Балкер, не е постигнал споразумение за личните си условия с шведския Хекен и преговорите между двете страни са пропаднали съобщават нидерландски издания.

Скандинавците са отправили две оферти към втородивизионния Грьонинген за правата на бранителя, като втората от тях е била приета. Разговорите с играча обаче не са довели до позитивна развръзка.

Именно Хекен се считаше за основен конкурент на Лудогорец. Както наскоро стана ясно, скаути на разградчани са присъствали на мача на Грьонинген срещу ВВВ Венло, който беше в началото на декември, за да гледат на живо изявите на Балкер и халфа Ларос Дуарте.

Орлите със сигурност се оглеждат за подсилване в ядрото на ариергарда, особено след информациите, че са получили оферти за Оливие Вердон от Катар и Саудитска Арабия. В Разград най-вероятно ще имат проблеми и свързани с предстоящия турнир за Купата на африканските нации следващия месец. Ноа Сонко Сундберг е в разширения състав на Гамбия и почти сигурно ще остане и във финалния списък, което значи, че ще пропусне зимната подготовка на Лудогорец. В групата на Гана пък е Бърнард Текпетей, а окончателните тимови листове трябва да станат ясни най-късно до 3 януари.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ