Матиас Фаетон от ЦСКА поигра с дечица в Тайланд

7 Dni Sport29.12.2023
ЦСКА - Хебър Пазарджик, Георги Вълчев, Матиас Фаетон

Най-скъпото лятно попълнение на ЦСКА Матиас Фаетон, който играе като нападател се наслаждава на ваканцията си в Пукет, Тайланд.

В последните дни той публикува в социалните мрежи редица кадри от азиатското си преживяване, като в едно от клипчетата играе футбол с голям брой малчугани. За нападателя това е първа почивка от доста месеци насам, след като през лятото той нямаше нито ден за отмора. След ангажиментите си с националния отбор на Гваделупа на Голд Къп Фаетон директно се присъедини към новите си съотборници в ЦСКА за старта на сезона.

Червените имат близо едномесечна ваканция след последния официален мач срещу Лудогорец на 10 декември (0:1). Те се събират за задължителните медицински и функционални изследвания на 5 и 6 януари, а след това една седмица ще тренират при домашни условия на базата си в Панчарево.

На 14-и тимът заминава за турския курорт Белек, където ще остане до 4 февруари. В южната ни съседка ще бъдат изиграни 4 или 5 контроли, една от които срещу Щурм Грац на 25 януари. Последната зимна проверка е срещу Септември София на 10 февруари.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ