Динамо Букурещ към Локомотив Пловдив: Искаме, да привлечем най-добрия ви играч

7 Dni Sport24.12.2023
Локомотив София - Локомотив Пловдив, Джовани

Динамо Букурещ, чийто треньор е бившият такъв на Ботев Пловдив – хърватинът Желко Копич, ще опита да привлече Джовани от Локомотив Пловдив, твърди румънската медия „ProSport“, позовавайки се на свои източници.

Бразилецът е сред водещите и най-конвертируеми състезатели на черно-белите. Той е оценяван на 1 милион евро от авторитетната специализирана платформа „transfermarkt“.

Динамо, който е на предпоследното 15-о място в румънския елит, си търси ново ляво крило и е набелязал Джовани. В северната ни съседка използваха гръмки определения за атакуващия футболист, като го назоваха Ракетата. Там акцентират и върху факта, че често Джовани сменя клубната си принадлежност и дотук в професионалната си кариера е играл за девет отбора. Локомотив Пловдив е неговият първи е Европа.

Той се присъедини към смърфовете през август. В 22 мача за Локото има 7 гола и 8 асистенции. Действащият му контракт е до края на юни 2024 година.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ