Погром в Локо Пд след Сотков! Джовани подготвя документи да разтрогне, чака много пари

Локомотив София - Локомотив Пловдив, Джовани

Един от водещите футболисти на Локомотив Пловдив Джовани е много вероятно да скъса договора си по вина на клуба, тъй като има неплатени заплати към него.

По информация на KOTASPORT, бразилецът не е получил последните си две възнаграждения, а след няколко дни ще станат три неплатени заплати.

Бразилецът и неговите представители вече са подготвили необходимите документи за разтрогването на договора по вина на Локомотив и това се очаква официално да стане факт в първите работни дни на 2024 година.

Само експресното изплащане на някои от задълженията към Джовани може да промени ситуацията с бразилеца, който се превърна в звездата на тима и е трансферна цел на водещите отбори в Първа лига.

Подобна на Джовани е съдбата и на още много от играчите на Локомотив Пловдив, които не са получавали възнагражденията си от два-три месеца.

В Локомотив Пловдив цари пълен хаос и няма никаква яснота относно старта на подготовката, въпреки че отборът вече публикува своята програма.

Не е изключено от първата тренировка на тима да липсват и други основни играчи на Локомотив Пловдив, а не само Джовани.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ