Гьозтепе на Мъри продължава да мачка

IMG_2318

Воденият от българския треньор Станимир Стоилов отбор на Гьозтепе продължава победния си ход във втора дивизия на футболното първенство на Турция. Тимът разгроми като домакин лидера Ейюпспор с 5:1 в среща от 16-ия кръг.

За Стоилов това е пети пореден успех в пет мача във всички турнири, откакто пое тима, а Гьозтепе има десет успеха от 16 двубоя този сезон.

Кенет Обина Мама изведе Гьозтепе напред в резултата още в четвъртата минута, а Билел Месауди покачи на 2:0 шест по-късно. Ахмед Кутуджу в 45-ата беше точен за гостите, а през втората част за домакините се разписаха Ялчън Каян от дузпа в 56-ата минута и Ахмед Илдъз в 70-ата и 88-ата от дузпа.

Гьозтепе има 32 точки и заема трето място в класирането, което осигурява правото на плейоф за влизане в елита. Тимът на Стоилов е само на точка зад втория Коджаелиспор, като второто място дава право на директна промоция. Лидер остава Ейюпспор с 39 точки, след като допусна трета загуба от началото на кампанията.

Автор: БТА


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ