Айнтрахт Франкфурт, Бешикташ и Панатинайкос на опашка на „Герена“, искат Хосе Кордоба

7 Dni Sport16.12.2023
Левски - ПАОК, Георги Миланов, Жереми Петрис, Хосе Кордоба, Ноа Сонко Сундберг

Панамското издание „El siglo“ твърди, че интерес към централния защитник на Левски Хосе Кордоба има и от турския гранд Бешикташ, освен от Айнтрахт Франкфурт.

„Страхотна възможност може да се отвори за панамския централен защитник Хосе Кордоба, защото той е в полезрението на Айнтрахт Франкфурт от Германия. Тези слухове не са нови, тъй като има интерес и от гръцкия Панатинайкос и турския Бешикташ“, пишат в родината му.

„В момента панамецът струва повече от 3 милиона долара, така че отборът, който го иска, ще трябва да плати тази сума. Кордоба, на 22 години, който играе за Левски в българската лига, е тренирал в Клуб Атлетико Индепендиенте.

Той направи своя професионален дебют на 8 октомври 2018 г. срещу Арабе Унидос. Играл е за юношите на Селта в Испания и Етър Велико Търново“, добавя изданието.

„Той спечели Купата на България с Левски, след спечелването й те се класираха за Лигата на конференциите и беше закупен за постоянно от Левски на 5 април 2022 г.

С националния отбор на Панама той е играл в 10 мача“, написаха още от „El siglo“.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ