Димитър Димитров – Херо каза истината за Левски и отсече: Отношенията ми със Сираков са много по-специални

7 Dni Sport16.12.2023
Спартак Варна - Септември София, Димитър Димитров - Херо

Един от най-успешните български треньори през последните 30 години – Димитър Димитров – Херо, коментира пред „SportLive.bg“ информациите, които циркулират покрай неговото име напоследък.

Бургазлията е спряган за завръщане начело на подвизаващия се във Втора лига Спартак Варна, а дори името му изплува и като евентуален заместник на Николай Костов в Левски.

Херо е носител на шампионската титла и Купата на България като треньор на „сините“. Именно при „соколите“ пък Херо работи за последно. За съжаление той е не успя да спаси варненци от изпадане в Първа лига, въпреки че под негово ръководство отборът подобри значително представянето си през пролетта.

„Честно да Ви кажа и аз не знам каква е истината. Всеки си пише нещо и аз трябва да оборвам, че това не е истина“, започна Димитров.

„Няма нищо конкретно и за Спартак Варна. Дали собственикът на клуба е споменал някъде, че иска да отида е едно на ръка, но с мен никой не е разговарял – дали ще отида или не. Това са съвсем различни неща. Първо трябва да има някакво официално предложение, за да коментирам и да говоря“, категоричен е изтъкнатият специалист.

„За Левски няма нищо. Моите отношения с Наско Сираков са много по-специални“, коментира Херо информациите, свързващи го с Левски.

„Засега нямам оферти от други клубове. Знаете отпреди за Ботев Пловдив и Спартак Варна. Това, което се слуша и чете навсякъде. Други отбори няма“, отговори Димитров на въпрос има ли предложения от други клубове.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ