Наско Сираков за БФС: На този етап не правим сметка да издигаме кандидат от името на Левски

7 Dni Sport13.12.2023
Левски, Пресконференция, Наско Сираков

Мажоритарният собственик на Левски коментира предстоящия изборен Конгрес за президент на Българския футболен съюз на 15 март. Той обяви, че от клуба не смятат на този етап да издигат кандидат, но ще изслушат всички кандидатури.

„За мен тази дата (б.р. – 15 март) е сакрална. На нея Илиана е родена. Надявам се на тази дата да се роди и нещо хубаво и добро за бъдещето на българския футбол. На този етап не правим сметка да издигаме кандидат от името на Левски. Това може да се промени. Изключително важно за нас ще е платформата, програмата, която всеки един кандидат предлага“, заяви Сираков.

„Чувам за Митко Бербатов и екипа му. Чувам, че господин Крушарски щял да се кандидатира. Димитър Аргиров също щял. Вальо Михов не е категоричен, ще проведа разговор с него. Трябва да видим всичките кандидати какво предлагат и как виждат развитието на българския футбол“, продължи той.

„На всички трябва да е ясно, че трябва да има огромен завой, за да се отлепим от дъното. Искам да поздравя един светъл лъч – Илиан Илиев. Това, което свърши за две седмици надхвърли очакванията ми, но не се изненадвам. Виждаме какво върши в Черно море“, сподели още Наско Сираков.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ