Новият шеф в Берое: Ще изградим по-силен отбор с приходите от продажби

Берое - ЦСКА, Отбор

Новият спортен директор на Берое Пако Сарагоса разкри, че клубът е много вероятно да се раздели с някои от най-добрите си футболисти още през зимата, тъй като към тях има реален интерес. Той подчерта, че с приходите от продажбата на някои футболисти, ще се изгради още по-силен отбор.

„За нас да сме на позицията, която сме в момента е добро постижение, тъй като през миналия сезон Берое се спаси в последния ден от изпадане. Да бъдем в средата на класирането не е лошо“, сподели Сарагоса в интервю за „Diario Global“.

„Но ние сме мечтатели и със зимния пазар и подобренията, които отборът ще има, нямаме ограничения, където и да се класираме, ще бъде добре“, добави той.

„Има важни играчи в нашия отбор, които със сигурност няма да бъдат в Берое през следващия полусезон и сезон. Има много скаути, които следят нашите футболисти и това е добре, тъй като с приходите от техните продажби ще изградим още по-силен отбор, това е целта на собственика и това е, което всички следваме“, каза още Пако Сарагоса.

Автор: „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ