Ясни съставите на Славия и Дунав

01f

Днес в 18:30 часа Славия и Дунав дават началото на 5-ия кръг в Първа професионална лига. И двата тима се намират в серия от по две поредни загуби и сега ще искат да спрат потъването си и да се върнат на победния път.

Славия като че ли има предимство, най-малкото заради домакинския фактор. Статистиката също е в тяхна полза с 19 победи, 12 загуби и 15 равенства в досегашните двубои в Първа лига. Като домакин софиянци са дори още по-убедителни с 12 успеха, 5 поражения и 4 ремита.

Наставникът на “белите” залага под рамката на вратата на опитния Георги Петков, а пред него в защита Димитър Велковски, Андреа Христов, Милен Гамаков и Сашо Александров. Като вътрешен халф партньор на Янис Карабельов ще бъде изпробван Славчо Шоколаров, който ще трябва да замества доскорошният лидер на тима на тази позиция – Емил Мартинов, който вече играе в Азербайджан. По двете крила ще действат Галин Иванов и Владислав Узунов, а в нападение ще бъдат Милчо Ангелов и Цветелин Чунчуков.

Старши треньорът на Дунав залага на вратаря Филип Димитров и в защита отляво надясно. Божидар Васев, Мартин Ковачев, Георги Динков и Христо Попадийн. В халфовата линия Петър Патев, Красимир Станоев и Иван Коконов. По двете крила Борислав Балджийски и Светослав Ковачев, а на върха на атаката ще бъде Глаусио.

Съставите:

СЛАВИЯ: Петков, Александорв, Христов, Гамаков, Велковски, Карабельов, Узунов, Иванов, Шоколаров, Ангелов, Чунчуков

ДУНАВ: Димитров, Патев, Динков, Ковачев, Попадийн, Станоев, Васев, Балджийски, Коконов, Ковачев, Галусио

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ