Дерменджиев: Доволен съм от настроението в отбора

Етър - Лудогорец, Георги Дерменджиев

Старши треньорът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, остана доволен след категоричния успех с 5:0 над Ботев Враца. Опитният специалист заяви, че успехът е бил резонен с оглед на представянето на футболистите.

„Най-вече от настроението съм доволен. Малко неприятно време за игра, но футболистите бяха мотивирани на 100% и изиграха един много добър мач“, заяви Дерменджиев.

„Ние говорехме много на тази тема. Искам отборът да играе равномерно – както играе международните мачове, така да играе и във вътрешното първенство. Не мисля, че победата там бе драматична, защото имахме много положения“, допълни наставникът, който коментира предстоящите мачове пред своя тим:

„Наистина е предизвикателство, а и ни предстоят мачове в сгъстен цикъл, но до момента се справяме. Серията е тежка, мачовете са отговорни, но с играчите коментираме и мисля, че ще се справим“, каза още Дерменджиев, който заяви, че смяната на Педро Нареси с Тодор Неделев на почивката е било тактическо решение.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ