Неделев: Тежко е да се играе през 3 дни, но трябва да сме професионалисти

Лудогорец - Локомотив Пловдив, Тодор Неделев

Авторът на много красивия пети гол за Лудогорец във вратата на Ботев Враца – Тодор Неделев, стана и Играч на мача в Разград. Левичарят сподели, че предстоят три много тежки мача за „зелените“ – с Локомотив Пловдив, ЦСКА и Нордселанд, но заради този цикъл играчите на разградчани са професионалисти.

„Първото полувреме отборът на Ботев Враца седя по-добре. През второто показахме мощта, която имаме в предни позиции. Можеше да отбележим още голове, но сме доволни“.

„Тежко е да играеш през 3-4 дни, има мачове от Европа, за които се налага да пътуваш. Всяко нещо оказва умора, но сме професионалисти. Затова има 20 футболисти, че и повече. Ако има изморен – да го сменят“.

„Надявам се, имаме три мача до края на годината. От утре се подготвяме за Локо Пловдив, след това много тежък мач с ЦСКА в София и след това мач за излизане от групите на Лига на конференциите с Нордселанд“, обобщи левичарят.

„Дава ми се шанс да играя. С всеки мач подобрявам формата си и да ме виждат зрителите в познатата форма. Надявам се да взема участие в следващите мачове.

„Не бих казал. Всеки мач, независимо срещу кой се изправяме, даваме 100% от себе си и трябва да побеждаваме“, заяви Неделев на въпрос дали мачът с Локомотив Пловдив е по-специален за него като бивш играч на Ботев Пд.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ