Наско Сираков развързва торбата за следващия сезон! Ще вдигне двойно парите на Левски!

Левски - Марица, Наско Сираков

Генералният спонсор на Левски – Palms Bet, ще вдигне двойно парите, които дава на клуба. Това твърди „Фейсбук“ страницата „Синя приказка“, която стана особено популярна с точните си информации „от кухнята“.

„Наско Сираков е договорил с Палмс Бет нов двойно по-голям бюджет от следващия сезон. Парите, които ще влизат в касата на клуба от генералния спонсор ще са вече общо почти 9 млн лева на година. Другото, което Вълкът е договорил с Мило Борисов, е т.нар. договор за управление да отпадне и всички задължения по него да бъдат опростени от Палмс Бет.

Още като дойде Наско каза, че на Левски му трябват 3 години да се завърти колелото и да стане финансово стабилен клуб. Днес вече тази стабилност е постигната, плюс почти изплатени задължения. Това ще е добра основа на която клуба да стъпи и следващия сезон да може да се надгради вече и в спортно-технически план, а не да мислим как да плащаме дългове…“, пише „Синя приказка“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ