Радослав Янков: Радостен съм, че ще мога да карам пред родна публика

7 Dni Sport30.11.2023
Радослав Янков,

Българският сноубордист Радослав Янков взе участие в пресконференция на БФСки преди старта на новия сезон. Той говори за предстоящата през януари Световна купа в Пампорово.

„Чувствам се страхотно, успяхме да направим добра подоготвка. В началото нямаше добри условия, нямаше достатъчно сняг и студ в Европа. Последният лагер завърши добре“, сподели той.

„Радостен съм, че ще мога да карам пред родна публика, знаете, че аз съм от този край. Карал съм по тези писти като малък. Радвам се, че и децата ще могат да се докоснат до най-добрите в този спорт“, каза още Янков.

„Надявам се да зарадваме всички в България и да съберем възможно най-много хора. Аз мисля, че някои бяха скиптично настроени за България, но след състезанието в Банско те казаха, че това е най-доброто състезание от към организация, писта и условия. Всяка година ме питаха за Банско. Е, тази година ще сме в Пампорово, но това е най-добре организираното състезание с най-много вложен труд и енергия от хората, дори миналата година, когато условията не бяха на наша страна. Стана си един прекрасен празник отново“, завърши сноубордистът.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ