Алберт Попов: Дано този сезон ми се получат нещата и да зарадваме всички българи

7 Dni Sport30.11.2023
Алберт Попов,

Състезателят по ски алпийски дисциплини Алберт Попов говори за своите цели и предстоящия сезон, който му предстои.

„Здравейте на всички. Имахме страхотна подготовка този сезон. Смятам, че доста сме се развили в техническия аспект и в ските. Имахме един старт, в който записахме 10-о място. Видяхме, че с две не перфектни спускания съм в топ 10, което за мен значи много“, започна той.

„Надявам се този сезон да не се радваме просто на един подиум, а на повече резултати, именно в тройката. За първи път съм изцяло с български екип, така че това също е страхотно. Това да имаме две Световни купи не се е случвало и наистина е невероятно. Пожелавам си този сезон да ми се получат нещата и да зарадваме всички българи“, добави българският състезател.

„Смятам, че Световните купи при нас са на много високо ниво. Със сигурност се стараем повече, тъй като рядко има състезание тук и даваме всичко от себе си. Чувал съм само позитиви от последните години и вече по-често ни взимат насериозно“, завърши Алберт Попов.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ