Джовани Бариани Маркес скъса новия договор с Локо Пловдив, ЦСКА му предлага да бъде шампион

7 Dni Sport28.11.2023
Локомотив София - Локомотив Пловдив, Джовани

Бразилската звезда на Локомотив Пловдив – Джовани, все повече се приближава към изхода на „Лаута“.

Джобният офанзивен халф иска да се прибере в родината си още след Нова година и е поискал от мениджъра си да му намери отбор там, пише „Мач Телеграф“.

Агенцията, която представлява Джовани, работи с водещите бразилски клубове и едва ли ще има проблем да го уреди със солиден договор. Въпросът е дали Локо ще се съгласи да го продаде в паузата на първенството или ще го остави до края на сезона и да го пусне без пари.

Още преди няколко дни един от собствениците на Локомотив Пловдив – Христо Крушарски обяви, че който не иска да играе в Локо, е свободен да ходи, където пожелае. Той най-вероятно визираше именно ситуацията с Джовани.

Според някои източници, в офиса на Локо е дошла оферта от испански клуб за бразилеца, но тя е на много ниска цена и засега пловдивчани не смятат да го продават.

Хора от мениджърските среди коментират, че една от причините Джовани да иска да напусне, е чепатият му характер. Общо-взето той го е проявявал във всеки отбор, в който е играл. В немного дългата си кариера, Джовани е направил 18 трансфера в различни клубове.

На българския пазар също има интерес към нападателя Джовани. Той идва от ЦСКА, като още през лятото Нестор Ел Маестро бе посочил играча на ръководството на „армейците“, но тогава е получил отказ. Сега ситуацията е различна и отбора би се радвал, да има такъв играч. Според сайта на „transfermarkt.com“ цената на футболиста е около 900 000 евро.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ