Джонатан Линдсет впечатли Европа след мача ЦСКА – Етър

7 Dni Sport28.11.2023
ЦСКА - Етър, Джонатан Линдсет

Един от водещите играчи на ЦСКА Джонатан Линдсет се превърна в една от най-обсъжданите теми в Европа.

Причината за това беше радостта на норвежкия халф Джонатан Линдсет, след като откри резултата при домакинската победа с 2:0 над Етър.

27-годишният полузащитник се разписа с глава и веднага след това се хвърли в по-високата от един метър снежна стена, която беше образувана зад аутлинията пред сектор „Г“ на стадион „Българска армия“ след почистването на терена от падналия сняг.

Особено внимание на радостта на Линдсет обръщат в Португалия, където авторитетното спортно издание A Bola излезе със заглавие: „Необичайно: Вкара гол… и празнува със скок в снега“.

Друг португалски сайт – Maisfutebol, също не подминава действията на Линдсет и твърди: „Най-доброто празнуване за уикенда идва от България“.

В южната ни съседка Гърция също бяха впечатлени от скока на халфа на ЦСКА. Изданието Metrosport публикува материал със заглавие: „Впечатляващата радост на норвежец в България“.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ