Публикува истината от футболните среди за новия Наско Сираков с прякор „хамелеона“

7 Dni Sport28.11.2023
Наско Сираков,

Келиан ван дер Каап не подписва нов договор с Левски заради отношението на Наско Сираков към него, съобщават колегите от „БЛИЦ“.

Босът на „сините“ често коригирал цената на футболиста след няколкото пристигнали оферти. Нидерландският защитник имаше още лятото опция да заиграе в Унгария, но всичко пропаднало заради условията на големия началник на „Герена“.

По идентичен начин се развили нещата и при последвалите още две предложения. Сираков достигнал до 1 милион евро (2 милиона лева), които иска за бранителя. Това изнервило Играчът, който след случилото се отказва да поднови контракта си с Левски, изтичащ на 30 юни.

Във футболните среди се говори, че напоследък Наско се бил превърнал в хамелеон. Постоянно променял цветовете на настроенията и действията си. От една страна той искал разпродава футболисти още през януари заради тежката финансова обстановка на „Герена“. От друга пък поставял високи цени, с които нямало как да осъществи сделка. Като в случая с Ван дер Каап.

„Такова е и отношението му към Боби Михайлов. На четна дата е приятел с него, на нечетна го зове за оставка“, коментират запознати.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ