Светослав Петров: Още вчера не трябва да има мач

Левски - Септември София, Светослав Петров

Старши треньорът на Етър Велико Търново Светослав Петров коментира загубата на своя тим с 0:2 от ЦСКА в среща от 18-ия кръг на efbet Лига, която започна в 17:30ч. на 25 ноември и приключи след 19:15ч. на 26 ноември.

„Със сигурност е неприятно, спомних си като футболист имахме такъв случай, когато се отложи мач с Локо Пловдив, много различно е. Опитахме да се противопоставим. Тежките терени и вчера, и днес, играхме с човек по-малко около 80 минути. Жалко, че не удържахме до края, но животът продължава“, започна Петров.

„Имахме вчера също чисти положения. ЦСКА също пропусна. Беше ясно, че мачът ще се играе до първия гол. Трудно можехме да се противопоставим на този терен с човек по-малко. Ясно е, че класата на футболистите на ЦСКА е по-голяма. Няма как да не съм доволен от момчетата. Поздравявам и домакините за организацията, направиха всичко възможно да има що-годе някакви нормални условия. Искам да благодаря на Кристиян Добрев и Джони, казаха, че няма да имат проблем да изперат екипите. Прекалено дълго тема“, продължи той.

„Вчера не трябваше да се играе мач, но щом започна, трябваше да се доиграе. Ако трябва, да се спира на 10 минути да се чисти. На никой не му е приятно да играе на такова време. Имаше двама-трима фенове, които се упражниха. Показват футболистите, че могат да играят, че имат нито. Трябва да го затвърдим. Много хора ни излязоха наведнъж и това наруши ритъма. Тъкмо започнахме да правим взаимовръзки и се контузиха. Предстои ни много работа. Трябва ни късмет и сърце“, завърши Светослав Петров.

Автор: „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ