„Кралете“ срещу „Краля“, Везенков ще опита да смълчи Лос Анджелис, част втора

Кливланд Кавалиърс - Сакраменто Кингс, Александър Везенков

Сакраменто Кингс гостува на Лос Анджелис Лейкърс в мач от редовния сезон на НБА. Така Александър Везенков ще се срещне с един от най-великите в баскетбола – ЛеБрон Джеймс. Срещата е в четвъртък сутрин от 05:00 часа българско време.

При победата на „кралете“ над Кливланд Кавалиърс българинът отново бе в игра около 17 минути. Той реализира 11 точки, а освен това допринесе за успеха с 2 борби. Успехът бе втори пореден и общо пети за тима от Сакраменто

Сега обаче пред Кингс и Везенков има сериозен тест, а именно Лос Анджелис Лейкърс и ЛеБрон, който се завърна на паркета в последния мач срещу Мемфис Гризлис, игран тази сутрин за NBA In-Season Tournament. ЛеБрон се отчете с 16 точки при успеха с 134:107, след като пропусна предния мач на Лейкърс заради травма.

Сакраменто Кингс и Лос Анджелис Лейкърс вече се срещнаха Кралете“ успяха да спечелят със 132:127 след продължение за първа домакинска победа през сезона в НБА. В мача Везенков отбеляза 11 точки, овладя 4 борби и направи 1 асистенция за 18 минути на паркета.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ