В офисите на ЦСКА, Нестор Ел Маестро: Този играч напуска отбора, платено е за подписа му 200 000 евро

7 Dni Sport15.11.2023
Локомотив Пловдив - ЦСКА, Нестор Ел Маестро

Брадли де Нойер, най-вероятно повече няма да играе за „Армията“, пишат колегите от „Мач Телеграф“.

В момента нидерландецът се възстановява от операция на коляното, която претърпя през пролетта, и все още не е записал и минута през този сезон. „Червените“ имаха намерение да продадат левия бек през лятото, но тежката му травма провали плановете на ръководството. Той си навлече гнева на шефовете на ЦСКА с някои свои изяви през миналия сезон, когато направи три идентични дузпи във възлови мачове. Иначе Де Нойер остави добри впечатления с играта си.

Контрактът на нидерландеца с „червените“ изтича в края на настоящата кампания и затова ръководството на клуба ще се опита да го продаде през януари. За целта футболистът трябва да е напълна възстановен от контузията.

Брадли де Нойер бе привлечен в ЦСКА от румънския Фарул в средата на 2022 г. срещу 200 000 евро и сега „червените“ ще искат поне същата сума за правата му. До момента той изигра 27 мача за тима от „Армията, в които вкара 2 гола и записа две асистенции.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ