Собственикът Наско Сираков изкара информация от „тайната стая“ на Левски: Да, новинат отговаря на истината

7 Dni Sport07.11.2023
Левски, Пресконференция, Наско Сираков

Звездата на Левски Уелтън скоро ще поднови тренировки. Очаква се най-късно до петък той да хвърли патерицата и да свали ботуша, с който бе обездвижен, след като Виктор Попов го контузи в двубоя срещу Черно море, завършил с победа за „сините“.

Прегледите показаха, че Уелтън има разкъсани връзки на глезена и ще пропусне двубоите преди паузата за националните отбори, която идва след следващия кръг в efbet Лига. Уелтън, който вчера надъха съотборниците си за победа над ФК ЦСКА 1948, ще започне леки тренировки, а след това ще се опита да си върне формата по време на прекъсването на първенството. Според запознати той обаче ще пропусне и гостуването на Дунав в турнира за Sesame Купа на България, с което „сините“ ще подновят мачовете, пишат колегите от „Мач Телеграф“.

Уелтън проведе вчера дълъг разговор с Даниел Боримиров, който спази традицията шефовете да присъстват на последните тренировки преди двубоите. Иначе бразилецът е доста активен в социалните мрежи, където се обяснява в любов на съпругата си, с която си подариха романтична вечеря.

Както е известно, до този момент Левски не успя да спечели нито един от мачовете, в които той отсъстваше.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ