Григор Димитров след успеха над Медведев: Имаше луди отигравания, но съм щастлив

7 Dni Sport01.11.2023
Григор Димитров,

Най-добрият български тенисист – Григор Димитров, беше много доволен след успеха си срещу Даниил Медведев на изключително силния Мастърс в Париж. Гришо бе щастлив и анализира играта си срещу руския опонент, като подчерта, че в много от случаите е могъл да се представи още по-добре.

“Moжеше да направя някои неща различни, но е по-странно, когато се гледа отстрани. Ще изгледам последните геймове, за да видя какво може да направя. До 40-15 имах чудесен гейм с хубави удари, но хубавото е, че успях да спечеля“, каза Григор.

„Трудно е да приемеш ситуацията, моментът, който беше критичен, премина. Трябваше да остана в мача и да търся ударите си. И двамата бяхме доста уморено в края. Имаше луди разигравания и невероятни точки. В мачове на такова ниво винаги е така и очакваш да се получава така. Надявам се да не е прекалено често, но накрая съм щастлив“, каза Димитров.

„При разиграването с 47 удара бях изпразнен в краката си. Загубих бройката на ретурите, опитах да завърша, но не успях. Това са точките и мачовете, които искам да играя. Имаше забавни отигравания“, завърши българинът.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ