Лазаров: София Оупън винаги е празник

Александър Лазаров.

Националите за „Купа Дейвис“ Димитър Кузманов, Александър Лазаров и Янаки Милев споделиха пред медиите, че нямат търпение за старта на Sofia Open, като Лазаров определи турнира като „един голям празник“.

“Благодаря за поканата за турнира и че ще мога да участвам. Ще се постарая да дам всичко най-добро от себе си и да предоставя на публиката едно хубаво шоу. Зарадвах се, не очаквах, имах различни планове като турнири, но когато ми казаха, че имам възможност да участвам на Sofia Open, веднага се съгласих. От малък съм мечтал да играя на този турнир и за мен ще бъде удоволствие”, сподели Янаки Милев.

“По стечение на обстоятелствата мога да кажа, че сме късметлии с провеждането на този турнир тук пред родна публика. Късметлии сме, че ще имаме възможността да участваме. Много динамично се случиха нещата и поздравления за всички, които се пребориха този турнир да го има и които са част от организацията”, каза Кузманов.

“Sofia Open винаги е един празник и това, че имаме възможност за поредна година да бъдем част от този празник е супер. Не е лесно да се организира турнир за три седмици. Би трябвало да влезем в историята с някакъв вид рекорд, защото това, което направиха всички, е уникално. Аз се връщам от най-тежката контузия в професионалния спорт. Усилията, които положих в последните шест месеца, изненадан съм, че се опазих здрав психически и че преминах през нещата, през които минах. Надявам се да дойдат много хора да ни подкрепят”, добави Лазаров.

Автор: „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ