ФК ЦСКА 1948 излъга Марица със страхотен гол на Георги Русев

Марица Пловдив - ФК ЦСКА 1948,

ЦСКА 1948 победи Марица Пловдив с 1:0 като гост и се класира за 1/8-финалите на Sesame Купа на България.

Марица Пд – ЦСКА 1948 0:1

0:1 Георги Русев 72′

Първата възможност се откри пред гостите от ЦСКА 1948. Във 2-рата минута Георги Русев центрира от пряк свободен удар, но вратарят на домакините Илия Николов внимаваше и боксира.

Четвърт час след началото Парвиз Умарбаев беше намерен на границата на наказателното поле, но ударът му премина над напречната греда.

В средата на първото полувреме „червените“ бяха на сантиметри от гола. Топката се беше насочила към вратата на пловдивчани, но Соломон Джеймс успя да се намеси ключово, предотвратявайки сигурен гол.

Половин час след началото удар на Педро Енрике попадна право в ръцете на вратаря Илия Николов.

Три минути по-късно стражът на домакините отново трябваше да се намесва. Този път Аерон Зинга шутира от чиста позиция. Илия Николов плонжира и изби топката, която се беше насочила към долния му ляв ъгъл.

Първото полувреме приключи при резултат 0:0, въпреки че играта се водеше почти изцяло в половината на домакините, които разчитаха на епизодични контраатаки.

Втората част започна по подобие на първата, като действията се развиваха изцяло в полето на домакините, но без особени опасности пред вратата на Марица.

Автор: „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ