ЦСКА си отваря път към ремонта, съди жалбоподателя Веселинов за огромна сума

7 Dni Sport30.10.2023
Ботев Враца - ЦСКА, Отбор

ЦСКА предприема крайни действия срещу Николай Веселинов – човекът, който подаваше жалба след жалба срещу реконструкцията на стадион „Българска армия“. Клубът е решен да съди бившият зам.-кмет на столичната община „Красно село“, за да го сложи на мястото му и да парира всякакви нови такива опити да се осуетяват и отлагат ремонтните дейности, пише „Lupa.bg“.

Шефовете са оторизирали адвоката на „армейците“ – Станислав Трендафилов, който движи юридическите неща на ЦСКА, той ще трябва да предприеме действия в най-скоро време, когато се очаква да падне в съда жалбата на Веселинов.

Самият Николай Веселинов си навлече гнева на привържениците на „червените“ с действията си, а феновете затова предприеха и крайни мерки – блокирайки „Орлов мост“ след мача с Арда миналия петък. Те са готови да стигнат още по-далеч в действията си, ако не бъдат чути и не се помогне на клуба да извърши реконструкцията на стадион „Българска армия“.

Ръководителите са обсъдили с Трендафилов и иска, който да бъде заведен срещу Николай Веселинов, като се очаква той да бъде в диапазона от 300 000 до половин милион лева.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ