Божидар Петров скочи на бой на Елин Топузаков на „Герена“, грозни сцени

7 Dni Sport30.10.2023
Левски, Тренировка, Елин Топузаков

Дублиращият отбор на Левски загуби с 2:3 домакинството си на Сливнишки герой Сливница в мач от Югозападната трета лига. Срещата от 15-ия кръг беше ръководена от Иво Ценов с помощници Павлета Рашкова и Любомир Русев.

Мачът започна чудесно за гостите от Сливница, след като в 39-ата минута Александър Александров откри резултата след отлично центриране от Тихомир Крумов – 0:1. Нападателят на „сините“ Борислав Рупанов изравни в края на полувремето.

Малко след началото на второто полувреме Левски II успя да поведе, разписа се Виктор Добрев след самостоятелна акция.

И тогава дойдоха минутите на гостите, които вдигнаха оборотите, и в 68-та минута Марио Петков препарира вратаря и капитан на Левски Иван Андонов, пращайки топката в мрежата от около 30 метра – 2:2. Младият страж пък направи още една фатална грешка в този момент, удряйки без топка Петков, за което получи червен картон и „сините“ останаха с 10 човека на терена.

На вратата на домакините застана Даниел Стефанов, който беше наказан в 85-ата минута от Димитър Панталеев и направи обрата пълен, донасяйки трите точки на Сливнишки герой.

След края на мача отново имаше грозни сцени – вратарят на Героя Божидар Петров се нахвърли на бившия играч и треньор на Левски Елин Топузаков (сега шеф на школата на „сините“), за което получи червен картон.

В класирането воденият от Христо Арангелов Левски II e на 12-oто място с 19 точки. Сливнишки герой е шести с 25 т. Лидер продължава да е Миньор (Перник), който има 38 точки. Дублиращият отбор на ЦСКА победи с 2:0 Септември (Симитли) и е втори с 31 т.

Славия II – Кюстендил 1:4
Чавдар (Етрополе) – Вихрен (Сандански) 1:0
Хебър II (Пазарджик) – Рилски спортист (Самоков) 0:1
Пирин (Разлог) – Ботев (Ихтиман) 1:2
Оборище (Панагюрище) – Банско тийм 0:0
Витоша (Бистрица) – Миньор (Перник) 1:2
ОФК Костинброд – Септември II (София) 2:2
Левски II – Сливнишки герой (Сливница) 2:3
Балкан (Ботевград) – ЦСКА 1948 III 1:1
ЦСКА II – Септември (Симитли) 2:0


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ