Милчо Ангелов бележи в Румъния за Арджеш

7 Dni Sport30.10.2023
Милчо Ангелов

Бившият таран на ЦСКА и носител на Купата на България със Славия Милчо Ангелов отбеляза един от головете за успеха на Арджеш с 2:0 при гостуването на Глория Бузъу от 11-ия кръг на румънската Лига 2.

Любопитно е, че за домакините титуляри бяха бившият национал на България Георги Пашов и бразилецът с български паспорт Диего Фераресо. Пашов се контузи и напусна терена още в 34-ата минута.

Милчо Ангелов се разписа от дузпа в 29-ата минута и вече има 5 попадения от началото на сезона, като е водещ реализатор на Арджеш. Другият гол за отбора от Питещ беше дело на заменилия българина Богдан Русу също от дузпа. Ангелов прави втори пореден силен сезон в северната ни съседка.

За Арджеш това беше първа победа в последните 4 мача. Тимът е 12-и в класирането с 15 точки, колкото има и Стяуа на Цветелин Чунчуков и Марио Топузов. Начело с по 24 точки са Униреа (Слобозия) и Севисул (Селимбар).

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ