Гриша Ганчев повиши Стамен Белчев. Талантливи български играчи акостират в ЦСКА.

7 Dni Sport16.10.2023
ЦСКА - Сиренс, Стамен Белчев, Даниел Моралес

Старши-треньорът на ЦСКА II – Стамен Белчев ръководи и отбора на „армейците“ до 18 години. Тим, който се класира за 1/4 финалите на Купата на „БФС“ след победа с 3:0 в първия мач и 0:0 в реванша. Този ход на ръководствто на ЦСКА е доказателство, че работата на футболния специалист – Стамен Белчев дава работа в Академията на клуба. Разбира се тя е съгласувана заедно с шефа на Академията – Костадин Ангелов.

Интересното е, че все повече талантливи футболисти избират ЦСКА, за да продължат кариерите си. Такъв е случая и на Християн Кошерски родом от Габрово и футболист на Севливо, който е направил трансфер на „Армията“. Този отбор успя, да победи Левски във Вечното дерби при U14. Победата е с резултат 5:3, като четири от попаденията реализира Алекс Павлов и един гол именно на Християн Кошерски. Треньор на тази възраст е Мартин Митов.

Хасковският специалист – Стамен Белчев записа победа с ЦСКА II срещу Септември София II. В в Югозападната Трета Лига, побеждавайки с 2:1 Сепмтември II. В 12-ата минута Георги Чорбаджийски направи хубав самостоятелен пробив и откри резултата. В 25-ата минута Георги Димитров удвои, след пас на Чорбаджийски. До края на срещата възпитаниците на старши треньора Стамен Белчев можеха да вкарат и още попадения, но нямаха късмет, а гостите съумяха да стигнат до почетно попадение в и двубоят приключи при резултат 2:1.

Целта на Академията на ЦСКА е да изкарва футболисти за първия тим.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ