Наско Сираков привика Николай Костов: Слушай взехме това решение, изпълняваме

7 Dni Sport11.10.2023
ЦСКА - Левски, Николай Костов

Старши-треньорът на Левски – Николай Костов е получил истински „леден душ“ от ръководството на клуба в дните преди Вечното дерби с ЦСКА, твърдят колегите от „Новспорт“.

Специалистът е поискал през зимата да му бъда осигурени 2-3 нови класни попълнения за вдигане нивото на тима. От ръководството обаче са били категорични, че на този етап няма никакви възможности за финансиране привличането на нови футболисти.

Известен шанс за селекция има, ако по време на зимния трансферен прозорец бъде продаден някой от сегашните асове. Това обаче е доста несигурно, защото към момента няма нито една сериозна оферта за когото и да е от Левски.

Единствената възможност за продажба е националът Андриан Краев. Но ако се стигне до негов трансфер през зимата парите няма да са много, защото договорът му изтича следващото лято и няма изгледи да бъде подновен. При това положение се очертава Николай Костов да разчита на сегашния си състав, което силно намалява надеждите на феновете да видят Левски с титла или купа.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ