Казаха защо Кристиан Димитров от Левски е пропуснал мача с Лудогорец

7 Dni Sport02.10.2023
Screenshot 2023-10-02 at 9.11.23

Централният защитник на Левски Кристиан Димитров е вдигнал температура преди двубоя и това е причината да не започне като титуляр срещу Лудогорец, разбра „Тема Спорт“.

Така до Хосе Кордоба в центъра на защитата на сините стартира нидерландецът Келиан ван дер Каап. Двамата си партнираха и в предишния двубой – победата с 2:0 над Славия на стадион „Александър Шаламанов“. За разлика от срещата с белите, в която бе титуляр, този път Дарлан отпадна от списъка като шести играч извън Европейския съюз. За мача с разградчани треньорът Николай Костов бе предпочел на върха на атаката да бъде Рикардиньо.

Вирус пък извади от групата националът на Левски Патрик-Габриел Галчев. Очаква се обаче той да бъде напълно възстановен за сблъсъка с ЦСКА. Вечното дерби е в събота, 7 септември, от 14:45 часа на националния стадион.

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев пък направи само една промяна по единайсеторката след 1:1 с Локо Пд. Очаквано под рамката на вратата се завърна Серджио Падт, след като Симон Слуга направи сериозни гафове срещу черно-белите.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ