Локомотив Пловдив с двама нападатели в мача срещу ЦСКА

7 Dni Sport02.10.2023
Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив, Александър Томаш

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш има куп главоболия преди днешното домакинство на ЦСКА. В лазарета на черно-белите са Тодор Павлов, Калоян Костов и Христо Иванов, а при равенството с Лудогорец в Разград в предишния кръг петия си жълт картон от началото на сезона получи Хорхе Сегура и ще бъде наказан за срещата.

С травма е и партньорът му в центъра на отбраната Ефе Али, но на „Лаута“ са уверени, че ще успеят да вдигнат младия защитник. До него ще застане Мартин Паскалев, а бекове ще са Лясков и Камдем.

До последно под въпрос ще е и капитанът Димитър Илиев, а предвид състоянието му Локомотив Пловдив във втори пореден мач ще излезе в схема с двама централни нападатели Минчев и Алфа Конте.

За българския стрелец това ще е първи мач срещу ЦСКА, след като отбеляза исторически хеттрик при победата на смърфовете с 3:1 на „Армията“ на 31 октомври 2021 г. Днес най-големите неприятности за червената отбрана ще се очакват от звездата Джовани по левия фланг.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ