Опитен специалист е фаворит да поеме отбора на Етър

7 Dni Sport29.09.2023
Сашо Ангелов

Сашо Ангелов е фаворит за треньорския пост в Етър, съобщават колегите от “Тема Спорт”. Както е известно след изключително слабия старт на виолетовите в елита, като те спечелиха едва 4 точки в 10 мача, то столът на настоящия наставник Емануил Луканов и се очаква рокада в следващите часове. От ръководството на болярите са разгледали два варианта, но Станислав Генчев е заявил, че на този етап няма интерес към позицията.

Това ще бъде трети престой на Ангелов на “Ивайло”, като той не се позлва с пълна подкрепа на феновете, тъй като част от кариерата му преминава в регионалния съперник Локомотив Горна Оряховица. Вторият баща на Валери Божинов е водил още тимовете на Ботев Враца, Добруджа и Янтра.

В същото време героят за Пирин в мача с Етър Борис Тютюков заяви, че се наслаждава на момента и се стреми да използва шанса.

„Всеки от отбора се раздаде и мисля, че заслужено се поздравихме с победата. Щастливи сме и се надявам да продължавам така. Чувствам се добре, наслаждавам се на момента и шанса. Излизам всеки мач да вкарам и да победим. Добре се чувстваме при г-н Тренчев”, лаконичен бе авторът на двете попадения за орлетата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ