Николай Костов и Емануел Луканов извеждат Левски срещу Етър

7 Dni Sport23.09.2023
Левски - Етър,

Отборите на Левски и Етър се изправят един срещу друг в мач от десетия кръг нa efbet Лига. Срещата на стадион “Георги Аспарухов” е със стартов час 20:00 и ще бъде ръководена от Иво Андреев.

“Сините” към момента са на трета позиция с актив от 16 точки, но в предишния си мач играчите на Николай Костов прекъснаха серията си от три поредни победи и завършиха наравно при визитата си на Крумовград.

Наставникът на домакините няма кадрови проблеми и ще може да разчита на всички свои футболисти, като изключим трайно контузения Билал Бари, който вече повече от година е извън строя.

Етър от своя страна е на дъното на подржедането с четири точки – колкото имат и тимовете на Славия и Пирин (Благоевград). В центъра на “виолетовата” отбрана ще има промени, тъй като защитникът Мариян Иванов е наказан за един мач заради червения си картон срещу Локомотив (Пловдив). Там обаче се завръща Пламен Димов, чието наказание изтече. Наставникът на “болярите” Емануил Луканов пък заяви, че тимът му ще пробва да открадне нещо от “Герена”.

За последно двата тима се срещнаха в родния елит преди две години и половина. Тогава на стадион “Ивайло” на 21 февруари 2021 г. двата тима не си отбелязаха попадение и срещата завърши 0:0.

efbet Лига, Х кръг

Левски – Етър 

Вероятни състави:

Левски: Андреев, Цунами, Кордоба, Димитров, Петрис, Митков, Краев, Уелтон, Ел Джемили, Дарлан, Рикардиньо

Етър: Величков, Стоянов, Георги Ангелов, Димов, Христов, Моран, Янко Ангелов, Кнежевич, Бетегон, Станев, Тошев

Начало: 20:00
Стадион: “Георги Аспарухов”
Главен съдия: Иво Андреев

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ