Нападател на стойност 3 млн. към Гриша Ганчев: Искам среща с ръководството на ЦСКА

7 Dni Sport20.09.2023
Screenshot 2023-09-20 at 9.46.26

Още един футболист от отбора на ЦСКА е помолил да разговаря с шефовете си. Това е Майкъл Естрада, който така и не може да се адаптира в новия си клуб. Еквадорецът пристигна с гръм и трясък като преотстъпен, но до момента е далеч от истината. Онзи ден той беше гласен за титуляр в мача с ФК ЦСКА 1948, спечелен с 2:0. В последния момент обаче Естрада се хвана за крака и пропусна двубоя. Впоследствие се оказа, че болежките му не са болка за умиране. Но Майкъл, по всичко личи, има друг болежки – духовни.

Естрада е поискал да сподели нещо на началниците си и за целта ще има среща с тях скоро. Каква обаче ще е темата на разговор, остава загадка.

„Не е изключено, ако проблемите с адаптацията му продължат, той да си тръгне преждевременно. Просто наемът му от мексиканския Толука да бъде прекратен и през зимната пауза да си тръгне. Това са само варианти. Засега. Всички се надяват Естрада да се събуди и да започне да вкарва голове“.

Отделно се говори, че Майкъл имал перманентна контузия, която му пречи да разгърне иначе отличния си потенциал. Не е ясно защо Естрада моли ръководството за среща. Вероятно причината се крие в евентуалното му преждевременно напускане. Или пък е свързана с нещо друго.

Той е вторият футболист от началото на сезона, който иска среща с клубната управа. Първият бе Бисмарк Чарлс. Отскоро ганайският нападател е под наем в Пирин. Младокът обаче също като Естрада често се държи за крака.

Автор: „БЛИЦ“

Снимка: Официален Инстаграм профил на Майъкл Естрада


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ