Георги Василев – Гочето: Имам какво да кажа на Г-н Гриша Ганчев, знам за Нестор Ел Маестро

7 Dni Sport20.09.2023
ЦСКА - ФК ЦСКА 1948, Отбор

Най-дълго задържалият се треньор на ЦСКА в последните три десетилетия и последният, извел тима до златен дубъл през 1997 г. – Георги Василев, анализира пред „Тема Спорт“ победата с 2:0 над ФК ЦСКА 1948 в неделя.

„Приятно изненадан съм от това, което показва ЦСКА във втори пореден мач. Играта е по-динамична, раздвижена, интересна. Изглежда, че треньорът напипа формацията и изпълнителите и това му носи успех. Акцентът пада върху Хайнц и Назон, които със сигурност се отличават, но като цяло отборът изглежда добре подреден. Халфовата линия се справя отлично и най-накрая виждаме добро лице от Джонатан Линдсет. Очевидно е, че той притежава качества, но явно трябва да му се намери най-правилната позиция и роля“, категоричен бе Василев“.

„В защита също нещата изглеждат добре, а и тепърва предстои бранителите още да се сработват. Много харесвам Кордоба, който е грамотен играч, умее да изнася топката, главата му е високо горе и следи случващото се на терена. Очаквам да имат силно партньорство с Християн Петров. Отляво по принуда действа Вион, но и той е стабилен, а занапред там има опции със Санянг и лекуващия контузия Де Нойер“, добави четирикратният шампион на България с Етър, Левски и ЦСКА.

„В атака също има резерви, защото новите Фаетон, Естрада и Асприля още не са се разписвали, а се очаква да започнат да го правят. Там обаче тежестта изнася Назон с пламенната подкрепа на Хайнц. Хаитянинът е много категоричен в завършващата фаза и е най-ефективният нападател, който ЦСКА е имал в последните години“, завърши експертния си анализ Гочето.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ