Николай Костов тропна по масата в офиса на Наско Сираков: Купуваме в България, този, този и този в Левски

7 Dni Sport20.09.2023
Пирин Благоевград - Берое, Вини Трибуле
Пирин Благоевград - Берое, Вини Трибуле

Левски иска да привлече футболисти само от България през зимата. От „Герена“ следят ситуацията с няколко набелязани играчи, на които им изтичат договорите след края на сезона. Със задачата в момента е нагърбен помощник-треньорът на сините Кирило Нестеренко. 31-годишният украинец показва добър поглед при анализите на съперниците на Левски до момента през сезона и Николай Костов му има доверие при избора на играчи. Асистентът ще следи изкъсо изявите на няколко футболисти, които са влезли в полезрението на клуба.

Двама от тях са младежкият национал Мартин Стойчев и нападателят на Берое Вини Трибуле. Първият е гласен за заместник на титуляря Жереми Петрис, който се дърпа да подпише нов договор. Настоящият контракт на французина изтича в края на сезона, а от „Герена“ му предложиха нов с подобрени условия, но 24-годишният играч все още не е преподписал. В момента Мартин Стойчев играе като преотстъпен в Арда от втородивизионния Септември София до края на кампанията и ако сините искат да го привлекат, ще трябва да водят преговори със столичния клуб. Както е известно, двата отбора са в добри отношения, а през зимата синът на собственика Румен Чандъров – Асен, се завърна на „Герена“.

24-годишният атакуващ футболист пък има договор със заралии до края на сезона и ако не подпише нов, сините ще могат свободно да преговарят с него, а това ще принуди ръководството на старозагорци да го продаде на символична цена, за да не го изпусне без пари през лятото. Към момента Трибуле показва, че не иска да остане в Берое.

В полезрението на сините са още няколко играчи от родното първенство във всички зони по терена. През лятото столичани привлякоха само двама – Дарлан и Хасими Фадига.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ