Линдсет показа мускули пред Кабаков

ЦСКА - Локомотив Пловдив, Джонатан Линдсет

ЦСКА спечели „червеното“ столично дерби срещу ЦСКА 1948 с 2:0, а зрителите на двубоя срещнаха изключително любопитен момент в средата на първото полувреме между двата тима.

Тогава крайният бранител, изиграл изключителен мач за домакините – Християн Петров, даде дълъг пас към Джонатан Линдсет. Норвежецът не овладя добре топката и я пое дълго, след което беше маркиран от Емил Виячки край тъчлинията.

Двамата се сблъскаха рамо в рамо край тъчлинията, но според рефера Георги Кабаков №7 на ЦСКА е използвал прекомерна агресия, след което отсъди нарушение в полза на гостите.

Решението на пловдивчанина не се понрави на Линдсет, който първо поиска тъч за своя отбор, а след това разбра, че Кабаков дава фал за съперника. Тогава играчът на ЦСКА се хвана за главата с две ръце, търсейки обяснение, а накрая стегна бицепса си пред родния рефер, за да покаже, че просто е по-силен физически от своя съперник, за да се стигне до това падане от бившия бранител на Славия.

Автор: „Гонг“За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ