Георги Русев: На „Армията“ не показват уважение, когато не ни изписват името на таблото

ФК ЦСКА 1948, Пресконференция, Георги Русев

Футболистът на ЦСКА 1948 Георги Русев сподели преди гостуването на ЦСКА от деветия кръг на efbet Лига, че според него е неуважителен начинът на изписване на неговия отбор на „Българска армия“. На таблото на съоръжението в двубой между двата тима пише ЦСКА и „Гости“.

„Надявам се да направим едно добро представяне и да се поздравим с трите точки. Надявам се ние да диктуваме темпото и да сме водещият отбор. Няма значение, че сме по напред в класирането, когато излезем на терена резултатът е 0:0. Тези три точки са важни за нашия отбор, особено на „Армията““, заяви Русев.

„Не мисля, че е уважително, когато ние гостуваме на „Армията“, да не се изписва името на нашия отбор. Това е неуважително към нашия тобр. Когато те са ни били гости, ние сме ги уважили с тяхното име и смятам, че така трябва да е занапред“, каза още той.

„Основното е да следваме плана на щаба и да вярваме в себе си, защото това е най-важното. На „Армията“ се гостува тежко. Предполагам, че ще дойдат повече хора, което ще направи мача по-интересен.“

„Не мисля, че трябва да гледаме класирането и да има напрежение, че сме пред тях. Трябва да излезем на 100% и да се поздравим с успеха. За нас най-важният мач е следващият в случая на „Армията“.“

„Най-нормалното нещо е да има провокации. навсякъде го има. Дори в Подгорица преди евроквалификацията имаше такива неспортсментски прояви. Трябва да сме подготвени за това“, добави той, припомняйки как феновете на Черна гора светеха с лазер в очите на Кирил Десподов, който трябваше да изпълни дузпа.

„Разбира се, че ме е яд. Играеш за България и когато не побеждаваш е тежко. Срещу Черна гора показахме добро лице през второто полувреме, но в крайна сметка футболът е игра на голове. Те вкараха два, а ние един. На никой не му беше приятно, имаше голяма доза разочарование. Тези мачове са зад гърба ни и трябва да гледаме напред“, завърши Русев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ