Етър очаква домакинството на Локо Пд да е най-посетеният мач за сезона

Етър
Етър

Етър приема водача в класирането Локомотив Пловдив с амбиция да продължи с победите, както и да нанесе първа загуба на „смърфовете“ за настоящия сезон. Мачът е в неделя от 17:45 ч. на стадион „Ивайло“. Интересът към мача е сериозен и се очертава това да бъде най-посетеният двубой на „виолетовите“ този сезон на стадион „Ивайло“. Над 600 фенове на Локомотив Пловдив се очакват на стадиона.

Ето какво написаха още от Етър:

„Убедени сме, че привържениците на „Етър“ ще бъдат на своето място на „Митичния“, ще бъдат многократно повече и ще дадат своята гореща подкрепа, като ще са отново 12-ия играч на великотърновския тим!

Нека само припомним, че „болярите“ неведнъж са посрещали лидер в класирането и го свалят от върха. При предишния ни дебютен сезон в елита „Етър“ прие ЦСКА, който бе с 8 поредни победи, и го свали от първото място след равенство 2:2. През 2021 г. пък посрещна за купата тогавашния водач в първенството „Ботев“ (Пд) и спечели с 1:0. Доказвали сме, че можем и можем да го направим за пореден път!

Очакваме ви в неделя на стадион „Ивайло“ с амбиции да покажем отново силен футбол и да стигнем до заслужен успех!

Ние сме БОЛЯРИТЕ!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ