Георги Миланов може да подсили кипърския гранд – АПОЕЛ Никозия

7 Dni Sport14.09.2023
Screenshot 2023-09-14 at 9.06.53

Бившият национал Георги Миланов е близо до договор с нов клуб.

31-годишният халф е свободен агент, откакто напусна Ал Дафра, с който изпадна от елита на Обединените арабски емирства. Имаше вариант Миланов да се завърне в Левски, но преговорите между двете страни не се развиха положително.

Наскоро се заговори, че опитният полузащитник ще подсили Хебър, но в последните часове той води интензивни преговори с кипърския АПОЕЛ и се очаква сделката скоро да бъде финализирана.

Ако премине в кипърския гранд, Миланов ще стане съотборник с Георги Костадинов. Бившият капитан на националния тим се е изказал ласкаво за офанзивния халф, който през цялото лято поддържа форма самостоятелно.

За да предложи договор на Миланов, АПОЕЛ ще трябва да освободи някой от чужденците в състава си, защото в момента квотата за иностранци е запълнена.

Трансферният прозорец в Кипър затваря след няколко дни, но местните клубове имат право да картотекират свободни агенти до 30 септември. По-рано днес стана ясно, че АПОЕЛ се интересува и от друг български футболист.

Клубът от Никозия иска да привлече таланта на ФК ЦСКА 1948 Стоян Стоичков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ