Вили Вуцов: Можем да бием 7-8 отбора от Първа лига

Вили Вуцов

Старши треньорът на Янтра Габрово Велислав Вуцов възнамерява да направи промени в състава и да даде възможност за изява на футболисти, които до този момент по-рядко влизаха в игра в 1/16-финала за Sesame Купа на България срещу Саяна Хасково.. Категоричен е обаче, че подценяване не може да има.

„Няма шанс да допуснем подценяване в мача за Купата. Ние в Хасково отиваме с три задачи. Първо, да играем добре, защото не играем чак толкова убедително. Второ, ще дам възможност на поне трима-четирима души, които са играли по-малко, да влязат и да се ангажират. И трето, най-хубавото нещо от този мач е, че победителят ще срещне отбор от Първа лига“, заяви Вуцов.

„Гледам всички мачове от Първа лига и като виждам 7-8 отбора в какво състояние са, нашият състав, ако има късмета да се падне с някой от тези тимове, има шанса да го победи и да вдигнем още гребена нагоре, защото имаме възможности“, сподели още наставникът на Янтра.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ