Преговорите на Лудогорец с французи за полузащитник позациклиха

7 Dni Sport30.08.2023
Лудогорец - Левски, Ивайло Петев

Лудогорец проявява сериозен интерес към футболиста на втородивизионния френски тим Оксер Райън Равелосон. Около седмица преди затварянето на трансферния прозорец във Франция (б.а. – той е отворен до 1 септември), разградчани са изпратили оферта за поливалентния футболист, умеещ да играе на няколко позиции, пише спорт365. Очакваше се вчера да има развитие по евентуална сделка, но такова липсваше. Явно преговорите са зациклили. Орлите се опитват да подсилят редиците си, но изглежда към момента офертата им не покрива финансовите изисквания на Оксер.

Треньорския щаб също на французите също иска да задъжи футболиста, който има договор до 2025 година.

През изминалия сезон Райън Равелосон изигра 37 мача за Оксер във всички турнири и вкара 6 гола. През този също е несменяем титуляр.

Равелолосон е роден на 16 януари 1997 година в Мадагаскар, висок е 182 сантиметра и тежи 73 килограма, по-силният му крак е десният. Той е национал на родината си, като до този момент е записал 15 мача за селекцията на този тим.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ