Махумотивич е под въпрос за мача на ЦСКА срещу Ботев Враца

7 Dni Sport17.08.2023
ЦСКА - Лудогорец, Енес Махмутович, Тобиас Хайнц

Защитникът на ЦСКА – Енес Махмутович ще бъде под въпрос и за гостуването на Ботев Враца в събота от 21:15 часа. Националът на Люксембург записа 7 поредни мача като титуляр – 3 в края на миналия и 4 в началото на този сезон, но получи контузия в навечерието на домакинството на Славия. Той пропусна сблъсъка с белите и последвалото дерби с Лудогорец, но взе пълноценно участие в тренировката на тима във вторник. Вчера обаче отново почувства болка и не се готви със своите съотборници.

Тренировката беше пропусната и от Марселино Кареасо. Колумбиецът също не игра в последните две срещи, тъй като страда от разтежение.

През миналата седмица той изкара процедури при известната лечителка Мариана в Белград и след това пътува с тима за гостуването в Разград. В крайна сметка обаче възстановяването му не премина достатъчно бързо и той не успя да попадне в групата за мача с Лудогорец. Сега най-вероятно ще пропусне и визитата във Враца.

Трайно контузени в състава на ЦСКА са Юрген Матей, Брадли де Нойер и Браян Морено, а с травма е и Амос Юга.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ