„Познавам Г-н Гриша Ганчев, казвам какъв ще е следащия му ход. Мога да се подпиша под думите си.“

7 Dni Sport17.08.2023
Гриша Ганчев,

Радостин Кишишев коментира случващото се в ЦСКА. Той е категоричен, че собственикът на клуба Гриша Ганчев няма да се предаде.

„Каквото и да се говори, не става въпрос точно за пари и техния обем. Има хора с възможности – Домусчиев, Ганчев, а вече и чужденец – Зингаревич. Но защо не се получава продуктът, това е много дълга тема. В Лудогорец има някаква последователност, но им липсва искрата от трибуните. В даден момент подкрепата от публиката е от изключително значение във важните моменти. Ако Левски или ЦСКА влязат в Шампионска лига, ще си пълнят стадионите.

Лудогорец преди влизаше в групи с дузпи или гол в 95-ата минута, сега пък им бяга щастието. Едно време имаха доста силен отбор, но имаха и късмет. Сега не играят толкова слаб футбол, но ето тая дузпа с Олимпия… Иначе е ясно, пак Лудогорец и ЦСКА ще спорят за шампионската титла.

Мисля, че ако ЦСКА имат нов стадион, ще е съвсем друго. Дано държавата не просто не пречи, но и да помогне. Не е нормално това. Ето, как се помогна в Разград, също и за двата стадиона в Пловдив. Дано и БФС направи нов национален стадион. Не знам на ЦСКА кое им е по-важно, да станат шампион или да направят стадион. Но доколкото познавам Гриша Ганчев, мога да се подпиша, че той няма да се предаде или пък да понижи инвестициите“, каза той пред „Тема Спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ